Parlem deixa el districte 22@ i es muda a l'edifici històric de la Cambra de Comerç de Barcelona

La companyia de telecomunicacions vol que la seva nova seu corporativa sigui "un punt de trobada entre el món dels negocis i la cultura"

Logotip de Parlem Telecom al vidre d'una de les sales de reunions de les seves oficines centrals, ubicades al districte del 22@ de Barcelona  | ACN Logotip de Parlem Telecom al vidre d'una de les sales de reunions de les seves oficines centrals, ubicades al districte del 22@ de Barcelona | ACN

Nou capítol a la història de Parlem. El grup de telecomunicacions ha anunciat que traslladarà abans de l'estiu la seu corporativa del districte 22@ de Barcelona a l'edifici històric de la Cambra de Comerç, situat a l'Avinguda Diagonal de la capital catalana. La companyia ocuparà una planta sencera i comptarà amb una superfície de més de 750 metres quadrats on acollirà tots els treballadors del grup a Barcelona i els dels principals serveis centrals.

Més info: El grup Parlem aprova una ampliació de capital de quatre milions

"La nova ubicació marca un pas important en el creixement del grup de telecomunicacions just abans del seu desè aniversari", ha detallat l'empresa en un comunicat. Als baixos de l’edifici emblemàtic de la Cambra, el Grup Parlem també obrirà una nova flagship store, amb l'objectiu de convertir-la en una botiga emblemàtica. De fet, amb aquest moviment la firma catalana pretén que aquest espai esdevingui "un punt de trobada entre el món dels negocis i la cultura", oferint els serveis de Parlem i promovent la interacció i la col·laboració. La flagship, actualment en procés de definició, preveu obrir les seves portes després de l'estiu.

A més de la nova seu corporativa, Parlem reforçarà el seu vincle al territori conservant i enfortint les seves oficines a Girona, Olot, València i altres localitats per garantir un servei proper i eficient a tots els seus clients

El trasllat des de les oficines de Parlem està previst que es dugui a terme abans de l'estiu, "un cop acabin les reformes necessàries per adequar les instal·lacions". Paral·lelament, el grup de telecomunicacions reforçarà el seu vincle al territori conservant i enfortint les seves oficines a Girona, Olot, València i altres localitats per garantir un servei proper i eficient a tots els seus clients.

El Grup Parlem s’ha mostrat "molt il·lusionat" per iniciar aquesta vinculació amb la Cambra de Comerç de Barcelona, ja que és una mostra de la voluntat de la companyia de "donar suport a tots els autònoms i empreses de Catalunya". Per la seva banda, amb aquest acord, la Cambra segueix amb el compromís de posar a disposició de les empreses part de l’edifici de les oficines centrals.

Més informació
El grup Parlem augmenta la facturació un 34% fins als 49 milions
Parlem tancarà l'any amb una facturació de 49 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit