YouTube i TikTok, els nous canals per atraure pacients a les clíniques dentals

El Congrés Nacional d'Odontologia Avançada reunirà experts en màrqueting i gestió dental per compartir les estratègies i els casos d'èxit que ajudin a la diferenciació de les clíniques

Barcelona Dental Show 2023 | Cedida Barcelona Dental Show 2023 | Cedida

Actualment, a Espanya hi ha més de 23.000 clíniques dentals, amb una mitjana de 2.014 habitants per clínica, segons l'informe de clíniques dentals d'Espanya 2021 elaborat per KliniKare. Andalusia, Catalunya, Madrid, la Comunitat Valenciana i Galícia són les comunitats autònomes que compten amb un nombre més gran de clíniques dentals, i arriben a aglutinar entre les cinc el 65% del total de clíniques a Espanya. Davant d'aquesta situació, saber diferenciar-se i oferir el millor servei i experiència al pacient cobra cada cop més importància.

En aquest context, el Congrés Nacional d'Odontologia Avançada, celebrat en el marc de BDS – Barcelona Dental Show 2023, reunirà experts en gestió i màrqueting al sector dental per compartir les estratègies i casos d'èxit que ajudin els professionals de l'odontologia a atraure i fidelitzar els pacients.

Barcelona Dental Show (BDS), que se celebrarà del 26 al 28 de gener del 2023, és l'esdeveniment d'innovació al sector de la salut bucodental que té com a objectiu apropar als professionals del sector dental tota la innovació i les tendències de futur de la mà dels líders del sector i en col·laboració amb les principals organitzacions professionals. Empresaris i professionals odontòlegs, protètics, higienistes i estomatòlegs acudeixen a la recerca de soci clínic i per descobrir les darreres innovacions en salut dental. Al costat del Congrés Nacional d'Odontologia Avançada, on experts compartiran les seves experiències i idees innovadores mitjançant una agenda de continguts per a cada professional i segment de la indústria dental.

Més informació
El congrés dental genera uns 7 milions d'euros per a Barcelona
Dental Residency triplica la facturació i guanya 1MEUR
El Barcelona Dental Show analitza el futur de l'odontologia
Avui et destaquem
El més llegit