Geora entra en el capital d'Holaluz

L'energètica catalana incorpora l'entitat de previsió sectorial d'ocupació com a inversor en plena ronda de finançament per aconseguir 50 milions d'euros

La presidenta i conundadora d'Holaluz, Carlota Pi | ACN La presidenta i conundadora d'Holaluz, Carlota Pi | ACN

Holaluz ha arribat a un acord amb l'entitat de previsió sectorial d'ocupació Geora, que s'incorpora al seu capital, segons ha informat la companyia. Encara no es coneix la xifra de capital invertit per l'entitat, però sí que la directora de Geora, Virgina Oregui, passarà a formar part del consell d'administració d'Holaluz. Amb aquesta operació, l'empresa catalana avança en la ronda de finançament de 50 milions d'euros, que tancarà abans de finals d'any.

A partir d'ara, la majoria de l'accionariat d'Holaluz seguirà en mans dels socis fundadors de la companyia (Carlota Pi, Oriol Vila i Ferran Nogué), mentre que Geroa i Axon Partners –que va invertir el 2016- ostentaran una participació minoritària.

Més info: Holaluz vol arribar als 800 milions d'euros de facturació el 2021

La cofundadora i presidenta executiva d'Holaluz, Carlota Pi, ha afirmat que sumar un soci com Geroa els aporta "molt més que diners" perquè té "una contrastada experiència en empreses d'alt creixement, a més de compartir una visió: la de dotar de sentit i propòsit a les empreses, utilitzant-les per fer el món una mica millor". 

Geroa té seu a Sant Sebastià i gestiona l'estalvi de prop de 110.000 treballadors i suma actius per més de 2.150 milions d'euros. Oregui ha afirmat que Holaluz és un projecte "innovador i disruptiu" del que esperen "molt en el futur". 

L'entrada de nou capital per part de Geroa es destinarà a accions per multiplicar el creixement de la companyia i accelerar la seva visió sobre l'autoconsum amb l'objectiu d'assolir les mil instal·lacions fotovoltaiques a finals d'any.

Més informació
Holaluz s'alia amb Chint Energy per crear més instal·lacions fotovoltaiques
Holaluz s’alia amb Tesla per portar les bateries domèstiques a Espanya
HolaLuz.com: electricitat online, ecològica i barata
Avui et destaquem
El més llegit