Holaluz s'alia amb Chint Energy per crear més instal·lacions fotovoltaiques

Les dues companyies invertiran 350 milions d'euros en plaques, que preveuen que proveeixi a unes 300.000 llars

Holaluz i Chint Group signen l'acord | Cedida Holaluz i Chint Group signen l'acord | Cedida

Holaluz ha signat un acord amb Chint Energy per a promoure instal·lacions fotovoltaiques que tindran una capacitat de 500 MWp, segons han informat en un comunicat. Les dues companyies estudiaran conjuntament les possibilitats del mercat per l'adquisició dels projectes.  L'operació suposa una inversió propera als 350 milions d'euros i es preveu que proveeixi a unes 300.000 llars.

Amb la signatura d'aquest contracte, Holaluz es compromet a adquirir entre cinc i 15 anys l'energia elèctrica produïda per les instal·lacions fotovoltaiques que Chint Energy promourà a Espanya. La companyia compta amb un creixement anual per sobre del 50% i un Ebitda positiu per segon any consecutiu.

Més info: Holaluz i EDF Solar invertiran 80 milions d'euros en energia fotovoltaica

Segons Carlota Pi, cofundadora i presidenta executiva d’Holaluz, "aquest acord aferma el creixement d'Holaluz com a líder de la transformació energètica a Espanya. Ens permet continuar creixent exponencialment en nombre de clients i poder garantir una estabilitat de preu als nostres clients".

Per part seva, Luz Ma Chen, directora general de Chint Energy, manifesta que "aquest acord suposa una fita fonamental per a una empresa de capital xinès, ja que ens permet col·laborar amb una de les elèctriques més importants a Espanya i ens garanteix la compra d'energia dels projectes que desitgem desenvolupar i construir en aquest país.

Més informació
Holaluz vol arribar als 800 milions d'euros de facturació el 2021
Holaluz revoluciona l'energia amb la primera tarifa plana de la llum
Holaluz comercialitza energia del parc portugués Ourika
Avui et destaquem
El més llegit