ACS i Atlantia ja tenen el control d'Abertis

El nou consell d'administració ratifica José Aljaro com a primer executiu de la companyia en haver-lo nomenat conseller delegat del grup

Aquesta és la segona remodelació del consell d'Abertis en només sis mesos Aquesta és la segona remodelació del consell d'Abertis en només sis mesos

ACS Atlantia ja han tancat la presa de control d'Abertis amb l'aprovació en junta extraordinària d'accionistes del nou consell d'administració de la companyia d'autopistes, que ha ratificat a José Aljaro com a primer executiu en haver-lo nomenat conseller delegat del grup.

Més info: ACS i Atlantia culminen l'adquisicó d'Abertis

El grup de Florentino Pérez i la companyia participada per la família Benetton nomenaran dos consellers per companyia i el cinquè serà de l'empresa dirigida per Aljaro. D'aquesta manera, el nou consell d'Abertis estarà integrat per l'actual president d'aquesta empresa, el conseller delegat d'ACS, Marcelino Fernández Verdes, i el primer executiu d'Atlantia, Giovanni Castellucci.

El segon lloc d'ACS l'ocuparà l'actual conseller de la cosntructora, Pedro López Jiménez, i a la segona cadira d'Atlantia hi seurà el director financer d'Edizzione, la firma de la família Benetton, Carlo Bertazzo. Els dos se sumen com a noves incorporacions d'aquest consell, que es completa amb el de conseller delegat, ocupat per Aljaro.

Aquesta és la segona remodelació del consell d'Abertis en només sis mesos, després de la del mes de maig, quan Hocthief va culminar la OPA que va llançar sobre el grup en nom d'ACS i Atlantia.

Més informació
ACS i Atlantia fan un pas més pel control d'Abertis
Avui et destaquem
El més llegit