ALDI preveu contractar 250 treballadors a Catalunya i Balears

La cadena de supermercats tancarà 2021 amb un planter total proper a les 7.000 persones

ALDI afiança el seu creixement a Catalunya i Balears amb 250 contractacions | EP ALDI afiança el seu creixement a Catalunya i Balears amb 250 contractacions | EP

La cadena de supermercats Aldi preveu realitzar 250 contractacions a Catalunya i Balears fins al final de 2021. L'empresa espera consolidar el seu creixement a l'Estat Espanyol amb un 17% més de treballadors en plantilla, un creixement que els portaria, en acabar l'any, a una ocupació propera a les 7.000 persones.

En total, Aldi espera contractar al conjunt de l'Estat Espanyol unes 1.000 persones en el que resta d'exercici. La regió amb més contractacions seria, segons el projecte de la cadena, Madrid, amb un 37% dels nous contractes. Catalunya i Balears, amb el 25%, conformarien la segona regió d'activitat amb més contractacions, seguida pel País Valencià, amb un 22% dels nous treballadors de l'empresa.

Amb aquest creixement, Aldi arribaria a Catalunya a superar els 1.600 treballadors, incloent-hi botigues, personal de logística i els professionals ubicats a les seves oficines de Sant Cugat del Vallès. A més del creixement en personal, la cadena també preveu invertir en la millora de les seves instal·lacions logístiques. A banda de les inversions a la seva plataforma logística de Masquefa, Aldi preveu la construcció de dos nous magatzems, un a Sevilla i un altre a Sagunto (València), de més de 31.000 metres quadrats.

Més informació
Aldi obrirà cinc supermercats a Catalunya els propers mesos
Aldi contractarà 122 treballadors en zones turístiques de Catalunya i Balears
Avui et destaquem
El més llegit