Àlex Bulbena, nou director general de Julià Travel WorldWide

Amb el nomenament, Grup Julià vol consolidar el posicionament internacional de la marca especialitzada en turisme receptiu

Alex Bulbena, director general Julià Travel WorldWide Alex Bulbena, director general Julià Travel WorldWide

El Grup Julià, dedicat als serveis globals de turisme i mobilitat, ha nomenat a Àlex Bulbena nou director general de Julià Travel WorldWide, la nova marca de Grup Julià especialitzada en la distribució de productes i serveis de turisme receptiu a escala mundial. Bulbena, fins ara Director General d'Expansió de Grup Julià, substitueix en el càrrec a Edgar Weggelaar, impulsor de la nova marca fins al moment, que ocupava el càrrec de màxim responsable de l'àrea de turisme receptiu de la companyia, segons informa l'empresa en un comunicat.

Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona i Executive MBA per IESE Business School, Àlex Bulbena es va incorporar al Departament d'Expansió de Grup Julià el 2014. Va dur a terme el desenvolupament de les operatives de bus turístic i targetes turístiques en diferents destinacions internacionals, amb el paraigües de les marques City Tour i iVenture Card respectivament. El 2016 assumeix el càrrec de Director General d'Expansió, liderant l'estratègia de creixement internacional de la companyia.

Amb aquest nomenament, "Grup Julià espera consolidar el seu posicionament internacional en el segment de receptiu en destinacions com San Francisco, Miami, Mèxic DF, Londres i Roma, a més de Barcelona i Madrid". Grup Julià continua "apostant pel creixement sostingut a través d'acords estratègics amb operadors turístics i distribuïdors globals, posant en valor la seva experiència i personalització del seu catàleg comercial".

Més informació
Julià Travel i Expedia volen fer el seu millor tour pel món
Grup Julià eleva la facturació un 15% fins a 356 milions d’euros
Grup Julià i Rainbow Gay Tours: matrimoni pel turisme LGBT
Avui et destaquem
El més llegit