La fàbrica d'Alstom a Santa Perpètua puja al tren de Singapur

El contracte inclou sis trens Metropolis i 11 més addicionals per 150 milion d'euros

Trens Metropolis que fabrica Alstom a la planta de Santa Perpètua de Mogoda | Cedida Trens Metropolis que fabrica Alstom a la planta de Santa Perpètua de Mogoda | Cedida

Alstom ha signat un acord amb l'Autoritat de Transport Terrestre de Singapur per subministrar sis trens Metropolis addicionals (36 cotxes de metro) i 11 trens addicionals (33 cotxes) per a les extensions de les línies circulars (Circle Line-CCL) i nord-est (North East Line) del metro de Singapur. La multinacional construirà les noves unitats a la planta de Santa Perpètua.

Més info: Alstom i Siemens es fusionen

El valor global del contracte és d'uns 150 milions d'euros. De moment, Alstom ja ha entregat més de 100 trens Metropolis (450 cotxes de metro) a Singapur, que presten servei en la línia circular, que té 35,5 quilòmetres de longitud, i en la línia nord-est, de 20 quilòmetres. A més, l'empresa també facilitarà formació als operadors per la manteniment de la flota i els subministra peces de recanvi per als combois.

Des del 1998, Alstom ha fabricat metros del model Metropolis per a 25 ciutats de tot el món, entre elles Barcelona. En total, són 5.500 cotxes de metro, alguns dels quals són unitats que poden funcionar amb o sense conductors.

Més informació
L'Alstom de Santa Perpètua fabricarà el Metro de Lima
Miguel Ángel Martín, nou director de l'Alstom de Santa Perpètua
Alstom signa un contracte pel primer TGV nord-americà
Avui et destaquem
El més llegit