Amazon aterra al 22@

El gegant de l''ecommerce' tanca el lloguer de la seva nova seu a Barcelona

L'edifici Luxa Silver, la nova seu d'Amazon al 22@ L'edifici Luxa Silver, la nova seu d'Amazon al 22@

Amazon ha signat amb el Grup Immobiliari Castellví i els fons immobiliaris Stoneweg i 1810 Capital Investments el contracte de l'edifici Luxa Silver, situat al 22@ de Barcelona i que serà la nova seu de la multinacional americana a la ciutat durant els pròxims 15 anys.

La nova seu és un edifici d'11.000 metres quadrats i 200 places d'aparcament i la seva entrega a Amazon està fixada per al febrer del 2018, han informat en un comunicat aquest dimecres els grups immobiliaris.

Es tracta de la major operació immobiliària de Catalunya en els últims deu anys, i ha estat realitzada amb la mediació de Cbre.

Després de l'arribada d'Amazon.es a Espanya el 2011, ha creat un miler de llocs de feina fixes, tant a les oficines corporatives com als dos centres logístics de San Fernando de Henares i Castellbisbal, així com als dos centres urbans de distribució dedicats específicament a Prime Now.

La multinacional també està construint unes noves instal·lacions al Prat de Llobregat que, amb una superfície de 60.000 metres quadrats, estaran en funcionament a la tardor i, gràcies a les quals, es generaran 1.500 llocs de treball més d'aquí al 2019.

A més, va anunciar el març que obrirà a Barcelona el seu Seller Support Hub del sud d'Europa, un centre multilingüe que donarà suport a les petites empreses franceses, italianes i espanyoles que venen els seus productes a través del maketplace de la companyia.

Amazon completa la seva aposta per Espanya amb un centre de desenvolupament de programari de Madrid en el qual ja treballen 120 enginyers dissenyant noves funcionalitats i serveis per a les cinc webs que té a Europa, així com donant suport a Amazon Business.

A més, el gegant del comerç electrònic va confirmar fa uns mesos la seva intenció de crear el 2017 més de 500 nous llocs de feina fixes, la qual cosa suposa que, en solament un any, augmentarà la seva plantilla més d'un 50%, passant dels 1.000 treballadors actuals als 1.500 que tindrà a final del 2017.

Més informació
Amazon crearà 620 llocs de feina amb la robotització
El comerç electrònic acapara els magatzems de Barcelona
Amazon obrirà un centre logístic a Martorelles
Avui et destaquem
El més llegit