Amazon crearà més de1.600 llocs de feina fixes a Espanya aquest any

El gegant del comerç electrònic duplica en un any el nombre d'empleats

Un treballador d'Amazon en un dels seus magatzems Un treballador d'Amazon en un dels seus magatzems

Amazon crearà 1.600 llocs de feina fixes a l'Estat espanyol aquest any, amb el que la plantilla de la companyia superarà els 3.200 empleats indefinits, el doble dels existents en finalitzar 2017, segons ha anunciat la companyia. Aquestes noves ocupacions oferiran oportunitats per a persones amb "tot tipus d'experiència, formació i coneixements", des d'enginyers, desenvolupadors de programari i experts en intel·ligència artificial a aquells que busquen formar-se i progressar en la seva carrera professional, ha explicat.

Els nous llocs de treball es crearan als centres logístics oberts a la tardor de 2017 al Prat de Llobregat i Martorelles (Barcelona) i a Getafe (Madrid), així com en les noves oficines corporatives de la companyia a Madrid. L'empresa ha invertit més d'1.100 milions d'euros en les seves operacions a Espanya des de 2010 i planeja seguir invertint al país.

A l'abril d'aquest any, Amazon va obrir a Barcelona el seu Seller Support Hub, un equip multilingüe dedicat a donar suport a petites empreses de França, Itàlia i Espanya que venen els seus productes en Amazon.

En les properes setmanes la companyia també obrirà a Barcelona un nou Tech Hub focalitzat en la recerca i desenvolupament en Machine Learning, pel que preveu contractar, al llarg del temps, a més de 100 científics i enginyers de programari.

Més informació
Amazon Business, l'ecommerce' per a les empreses
Amazon estrena el centre del 22@
Amazon monopolitza l'ecommerce a Espanya
Avui et destaquem
El més llegit