Amazon crearà 600 nous llocs de treball al conjunt de l'Estat

A finals d'any, es preveu que la companyia compti amb 5.400 empleats a Espanya, una regió que l'empresa entén com a "un important nucli de talent global"

Amazon anuncia que crearà 600 nous llocs de treball a l'Estat espanyol durant 2019, aconseguint els 5.400 empleats fixos a la final d'any. Entre els treballs creats s'inclouen llocs per a persones amb tot tipus de perfils, nivells de formació i habilitats, des d'enginyers i desenvolupadors de programari fins a llocs de nivell inicial, científics de dades, experts en aprenentatge automàtic (machine learning) i serveis en el núvol (cloud).

Més info: Amazon Business, l'ecommerce' per a les empreses

Mariangela Marseglia, Country Manager de Amazon a Espanya i Itàlia, ha comentat: “Estem orgullosos de continuar creant ocupació a Espanya i esperem donar la benvinguda a Amazon a 600 nous companys aquest any. A mesura que continuem invertint en tot el país i innovant per als nostres clients a tot el món, Espanya s'està convertint en un important nucli de talent global. Molts dels llocs de treball creats seran per a perfils amb una alta qualificació que treballaran en tecnologies d'avantguarda”.

270 persones entre Madrid i Barcelona a Amazon Business

Amazon ha anunciat també recentment que està ampliant el seu Centre de Desenvolupament de Programari de Madrid, amb un nou equip dedicat a tecnologies per a Kindle i llibres, que té previst contractar a 200 nous empleats fins a finals de 2020. Actualment, els centres de desenvolupament de Madrid i Barcelona empren a més de 270 persones dedicades a AmazonBusiness, expansió internacional i tecnologies amb machine learning, entre altres.

Amazon Web Services (AWS) també contribueix al creixement en 2019 amb nous llocs de treball entre ells directors de comptes i de desenvolupament de negoci i aliances, arquitectes de solucions informàtiques, enginyers de suport i molts altres.

A més de les ocupacions creades de forma directa per Amazon, hi ha més de 8.000 petites i mitjanes empreses a Espanya que embenin els seus productes a través del Marketplace de Amazon i que empren directament a més de 10.000 persones.

Més informació
Amazon instal·larà a Barberà del Vallès un nou centre
Amazon llança la seva botiga per a startups
Amazon estrena el centre del 22@
Avui et destaquem
El més llegit