Amazon llança la seva botiga per a startups

Launchpad oferirà productes innovadors produïts per empreses emergents

Furbo és un dels productes oferits a Launchpad Furbo és un dels productes oferits a Launchpad

Centenars de productes amb una sola característica en comú: la innovació. Amazon llança a l'Estat espanyol Lauchpad, una nova botiga especialitzada en productes únics creats per startups europees i de tot el món. Joguines, articles per a la llar o de bellesa són algunes de les propostes ja disponibles per als clients en aquest espai.

Per la banda de les companyies, la nova plataforma ha de permetre a les empreses emergents espanyoles la millor comercialització i distribució dels seus productes. Per això se'ls ofereix pàgines personalitzades, eines de màrqueting, servei d'atenció al client d'Amazon, integració a AmazonPrime i accés a la xarxa logística global de la companyia.

"Amazon Launchpad permet a les startups ser reconegudes a l'Estat espanyol més ràpidament i ajuda al fet que els seus productes siguin descoberts pels milions de clients d'Amazon arreu del món" afirma Javier Alvira, director de marketplace d'Amazon.es.

Launchpad és la botiga per statups d'Amazon

Launchpad és la botiga per a statups d'Amazon

Alguns exemples d'empreses emergents espanyoles a Amazon Launchpad són Andone (bosses multiusos 2 en 1 per a carrets de bebè), CerQana (un telèfon intel·ligent destinat a persones grans o nens, amb accés remot i seguiment GPS), Ivy Health (bàscula d'anàlisi corporal i solucions de salut mòbils) o Janabebe (adaptadors per al seient del cotxe per a nounats i bebès).

Amazon Launchpad es va crear l'any 2015 i està disponible als Estats Units, Canadà, l'India, la Xina, Japó. França, Alemanya i Regne Unit i Espanya. La plataforma ha servit per llançar 2.100 startups, 85 de les quals han superat el milió d'euros en vendes. Per ajudar a projectar aquestes empreses, Amazon ha treballat conjuntament amb 100.000 firmes especialitzades en capital de risc i plataformes de crowdfunding.

Més informació
Amazon es ven el centre logístic del Prat (però s'hi queda de llogater)
La batalla (perduda?) del comerç de barri contra Amazon
Amazon ja val un bilió de dòlars
Avui et destaquem
El més llegit