Amazon estrena estació logística a Rubí

La companyia està augmentant la mida de la seva xarxa logística, generant centenars d'oportunitats laborals i millorant l'experiència de compra dels clients

Una imatge de com serà l'estació logística d'Amazon a Rubí | Cedida Una imatge de com serà l'estació logística d'Amazon a Rubí | Cedida

Amazon obrirà aquesta tardor dues noves estacions logístiques en els municipis de Rubí i Leganés. Segons informen en un comunicat, la companyia generarà centenars d'oportunitats laborals per a conductors i altres rols específics en ambdues ciutats.

Amazon Logistics col·labora amb companyies de repartiment independents ajudant-les a fer créixer els seus negocis, alhora que aquestes sumen capacitat i flexibilitat per als lliuraments d'Amazon, contribuint així a satisfer la creixent demanda dels clients. Els centres logístics i de distribució d'Amazon propers enviaran els paquets a aquestes noves estacions logístiques on seran carregats en els vehicles per al seu posterior repartiment.

L'estació de Rubí compta amb 25.540 metres quadrats, estarà situada a l'àrea industrial de Can Roses, on Amazon treballarà amb nou companyies de lliurament independents en la seva obertura, per proporcionar el lliurament ràpid. Aquesta instal·lació crearà cent llocs de feina fixes durant el primer any d'activitat, a més de més de 300 llocs per a conductors, que seran contractats per les nou companyies de lliurament independents que col·laboraran amb Amazon, i que recolliran paquets d'aquesta estació logística per lliurar-los a clients d'Amazon a l'àrea de Barcelona i als municipis de Rubí, Sant Steve i Castellbisbal, entre altres.

"Continuem treballant als nostres parcs d'activitat econòmica amb la intenció de fer-los atractius i competitius per a les empreses que vulguin seguir l'exemple d'Amazon", ha subratllat Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí. Amb aquesta nova obertura, Amazon continua invertint i innovant en la seva infraestructura logística per ampliar la capacitat de la seva cadena de subministrament i accelerar els lliuraments en benefici dels clients.

Més informació
VÍDEO | "He creat l'Amazon del sector públic"
David i Goliat: 45.000 llibres contra Amazon
Avui et destaquem
El més llegit