Ametller Origen compra Green Vita per créixer en restauració

L'objectiu és obrir deu restaurants de la marca cada any a partir del 2018

Josep Ametller, copropietari d'Ametller Origen Josep Ametller, copropietari d'Ametller Origen

El Grup Ametller Origen ha anunciat la compra del 85% de la cadena de restaurants healthy Green Vita, propietat de la Família Subirats. El 15% restant de la propietat està en mans de Joan Manel Gili, exdirector general d'Udon i Lizarran, i Dunia Moreno, exdirectora de màrqueting d’Unilever.

Green Vita és un model de restaurants saludables que ofereixen amanides al gust, verdures i hortalisses a la brasa, proteïnes vegetal, carn blanca i peix a la brasa, cuina al vapor o sucs naturals, entre d'altres, amb el denominador comú d'utilitzar productes de proximitat. El Grup Ametller Origen ha vist en Green Vita un partner clau a l’hora de treballar per una alimentació saludable i al mateix temps, un nou canal per fer arribar els seus productes, i proveir aquests restaurants de fruites i verdures de la seva pròpia producció.

L'objectiu de Green Vita és créixer tant en centres comercials com a peu de carrer en els propers anys, en un primer moment en l'àmbit estatal, sense descartar una possible expansió internacional.

El model de creixement serà mixt, entre locals propis i franquícies, amb una previsió d'obertures de deu restaurants cada any a partir del 2018. Actualment disposen de dos restaurants, un al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona i l'altre al The Style Outlet de Viladecans.

Més informació
L'Agroparc d'Ametller Origen crearà 700 llocs de treball
L'or de la fruita seca
Grup Ametller, premiat per la seva capacitat d'innovació
Avui et destaquem
El més llegit