Angels inverteix a LifeX Ventures, el fons d'Iñaki Berenguer

El mecanisme financer, de 100 milions de dòlars, té com a objectiu estendre la vida de les persones i el planeta

Amol Sarva i Iñaki Berenguer | Cedida Amol Sarva i Iñaki Berenguer | Cedida

Angels, societat d'inversió de Juan Roig, pertanyent a Marina de Empresas, ha invertit a Life Extension (LifeX) Ventures, el fons de 100 milions de dòlars liderat pel científic reconvertit en emprenedor i inversor Iñaki Berenguer. "Invertim a LifeX Ventures perquè la lidera Iñaki Berenguer, un emprenedor valencià que s'ha fet a si mateix i és exemple a seguir", afirma Pepe Peris, director general d'Angels.

Peris: "Invertim a LifeX Ventures perquè la lidera Iñaki Berenguer, un emprenedor valencià que s'ha fet a si mateix i és exemple a seguir"

LifeX Ventures, també dirigit per Amol Sarva, inverteix en empreses de software centrades en la prolongació de la vida de les persones (sector biosalut perquè les persones visquin 20 anys més) i del planeta (sector climàtic). El fons té com a objectiu impulsar entre 30 i 45 empreses tecnològiques dels Estats Units i Europa. 

"Volem destacar que Iñaki ja ha invertit a títol personal en startups impulsades a Marina de Empresas”, ha afegit Peris. Concretament, Berenguer, participa directament i indirectament en startups impulsades per Lanzadera, com Geoblink, Paack o Goin, i en empreses participades per Angels, com Criptan.

Berenguer: "La mateixa tecnologia d'intel·ligència artificial que optimitza el que et mostra Instagram es pot utilitzar per dissenyar la propera teràpia mèdica per curar-te"

"Des de LifeX invertim en emprenedors que estan creant una nova onada d'empreses tecnològiques amb el potencial de millorar i estendre la vida de les persones i del planeta", ha apuntat per la seva banda Berenguer, qui també ha afegit que "la mateixa tecnologia d'intel·ligència artificial que optimitza el que et mostra Instagram es pot utilitzar per dissenyar la propera teràpia mèdica per curar-te o per minimitzar el consum d'energia del teu carregador de cotxe”.

Més informació
Marina de Empresas celebra tres anys
Amazon Web Services i Lanzadera impulsen el creixement de les startups
Lanzadera selecciona més de 120 empreses per impulsar a partir de gener
Avui et destaquem
El més llegit