Angels inverteix 100.000 euros a Uphint

La inversió permetrà a la companyia enfortir la seva posició al mercat a través del desenvolupament de tecnologia avançada

Diego Díaz i Grisel Dugarte, fundadors d'Uphint | Cedida Diego Díaz i Grisel Dugarte, fundadors d'Uphint | Cedida

Angels, societat d'inversió de Juan Roig que pertany a Marina de Empresas, ha invertit 100.000 euros a Uphint, plataforma edtech (tecnologia educativa) de millora de productivitat i formació. Gràcies a aquesta inversió estratègica, Uphint continuarà desenvolupant la seva tecnologia per millorar l'experiència d'usuari del producte i ampliar el mercat.

Aquesta aportació de capital permetrà a la companyia enfortir la seva posició al mercat edtech a través del desenvolupament de tecnologia avançada amb què crear material formatiu per a programes que s'utilitzen fora del navegador, una iniciativa que respon a la creixent demanda que han anat percebent des del seu llançament.

Aquesta aportació de capital permetrà a la companyia enfortir la seva posició al mercat edtech a través del desenvolupament de tecnologia avançada

"Estem molt contents amb l'entrada d'Àngels a la companyia, ja que podrem disposar de la valuosa experiència del seu equip", ha apuntat Diego Díaz, cofundador i CEO d'Uphint, qui ha expressat la seva satisfacció per l'entrada d'Angels com a soci inversor: "És una gran notícia comptar amb Juan Roig com a soci, qui tant està fent per l'ecosistema emprenedor. Serà un suport clau perquè puguem continuar creixent, ajudant cada cop més empreses en la formació dels seus empleats i clients".

Més info: Angels inverteix a LifeX Ventures, el fons d'Iñaki Berenguer

Uphint, fundada el 2021 per Díaz i Grisel Dugarte, disposa d'un equip de sis persones que ha desenvolupat una eina testejada per 900 empreses de més de 50 països. Aquesta consisteix a una plataforma que s'enfoca a la gestió eficient del temps i l'adquisició efectiva de coneixements. Mitjançant la creació instantània de guies pas a pas, que inclouen captures de pantalla i explicacions detallades, les empreses poden optimitzar els seus processos i aconseguir una eficiència més gran en la formació d'empleats i el suport a clients.

Més informació
Playoffnations aixeca una ronda d'inversió d'1 milió d'euros liderada per Angels
Tornen els grans projectes... amb Juan Roig
Juan Roig inverteix 10 milions d'euros més a Lanzadera
Avui et destaquem
El més llegit