Arriba Rebuild 2024: l'esdeveniment de la construcció industrialitzada

La cita tindrà lloc del 19 al 21 de març a Ifema Madrid, on s'analitzarà el panorama de la industrialització a l'Estat

Rebuild 2024 es presenta com l'esdeveniment on descobrir les novetats en l'àmbit de la construcció industrialitzada | Cedida Rebuild 2024 es presenta com l'esdeveniment on descobrir les novetats en l'àmbit de la construcció industrialitzada | Cedida

L'edificació es troba immersa en una revolució impulsada principalment pel nou model constructiu. L'arribada de la industrialització, i la consolidació a l'Estat, ha marcat un abans i un després en la manera d'aixecar edificis, establir processos, captar talent i aplicar la tecnologia. Així, la construcció industrialitzada s'erigeix en el concepte que transforma el plantejament tradicional del sector i catapultant-lo cap a un canvi operatiu que passa per la seva automatització imminent.

Amb aquest teló de fons, arriba Rebuild 2024, del 19 al 21 de març a Ifema Madrid, on s'analitzarà l'estat de la industrialització al país i es reivindicarà aquest model, que s'impulsa des de la primera edició de l'esdeveniment. Sota el lema Accelerating Building Revolution, aquest any la cimera vol ser l'escenari òptim on s'acceleri l'automatització de l'edificació compartint totes les solucions, estratègies i tecnologies que estimulin el concepte.

Més de 24.000 professionals passaran pels dos pavellons d'Ifema Madrid que ocuparà el matx, i que suposen més de 36.000 metres quadrats d'innovació. En aquest espai es congregaran més de 500 firmes expositores, les quals presentaran el més innovador en matèria d'il·luminació, per a interiors, cuina, banys, tancaments, terres i superfícies, façanes, eficiència energètica o climatització, domòtica, eines digitals i BIM o sistemes constructius industrialitzats en 2D o 3D.

Com a novetat, Rebuild incorporarà la zona Matter, de més de 300 metres quadrats, amb la intenció que els arquitectes i els dissenyadors d'interiors descobreixin materials i revestiments per als seus futurs projectes, per tal de fomentar un interiorisme i una arquitectura més innovadora, sostenible i saludable.

Més informació
Rebuild converteix Madrid en l'epicentre de la construcció industrialitzada
El Rebuild 2023 aporta respostes innovadores per arribar al Net Zero en l'edificació
Rebuild analitza les oportunitats dels Next Generation
Avui et destaquem
El més llegit