El Banc Sabadell converteix els aces del Trofeu Conde de Godó en punts solidaris

L'entitat bancària celebra la catorzena edició dels Aces solidaris

Des del 2008, 40 organitzacions s'han beneficiat dels Aces Solidaris | Cedida Des del 2008, 40 organitzacions s'han beneficiat dels Aces Solidaris | Cedida

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha participat aquest migdia en l'acte presentació dels Aces Solidaris, una iniciativa per la qual l'entitat dóna una quantitat per cada ace (o punt de servei) que els jugadors anotin durant el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó, torneig que compleix enguany la seva 69a edició i del qual l'entitat és el principal patrocinador. Les tres entitats beneficiàries dels Aces Solidaris 2022 són la Fundació Benito Menni, una ONG promoguda per les Germanes Hospitalàries que vol garantir el dret a la salut mental en països desfavorits; Fundació Tennis Barcelona, que permet que nens, nenes i joves en risc d'exclusió social puguin gaudir de classes setmanals de tenis solidari; i Kick Out Plastic, una organització internacional sense ànim de lucre que lluita per un món lliure de plàstics d'un sol ús i problemes mediambientals.

Oliu ha destacat que aquest acte “s'emmarca dins del compromís de Banc Sabadell amb la societat. La importància d'aquesta iniciativa no és tant l'aportació econòmica com la seva capacitat de donar visibilitat a entitats que s'esforcen i dediquen el seu temps a ajudar als que més el necessiten”. Els representants de les entitats que enguany rebran la recaptació dels aces, han explicat les accions que duen a terme en les seves organitzacions i també han agraït la iniciativa a Banc Sabadell.

La mitjana d'aces que es comptabilitzen en cada edició de l'Open se situa en els 470. La xifra màxima es va registrar en 2008, amb 634, i la mínima, en 2011, amb 313. Des de 2008, més de 40 entitats s'han beneficiat dels més de 320.000 euros recaptats.

Més informació
Pujol: "No es pot donar cap pilota per perduda"
La Fundació Banc Sabadell impulsa el premi a la Sostenibilitat Marina
Avui et destaquem
El més llegit