Equip del Banc Sabadell treballant | Cedida
Equip del Banc Sabadell treballant | Cedida

La compra de mobles també es finança online

El Banc Sabadell incorpora la botiga online de mobiliari Beltá & Frajumar al llistat de companyies que operen amb Instant Credit

Banc Sabadell segueix amb la seva aposta per la digitalització en totes les seves formes. En aquesta ocasió, a través de la tecnologia de Instant Credit, l'entitat finança 100% online les compres de la nova botiga de mobiliari Beltá & Frajumar. La companyia, fins ara enfocada al mobiliari per al sector hoteler i de l'hostaleria, ha obert una nova línia de negoci per a vendre els seus productes a particulars a través de la seva pàgina web.

Des de 1967, l'empresa ha produït dissenys atemporals de qualitat, que ha posat a disposició principalment de grans cadenes hoteleres com Hilton, Iberostar, Barceló, Meliá, NH, però també d'establiments de restauració com Hard Rock o interioristas i empreses públiques. Per la seva àmplia cartera de clients, juntament amb la qualitat i disseny dels seus productes, és una de les empreses referent en el sector i ara la seva botiga online ha integrat la solució de pagament a terminis 100% digital de Banc Sabadell, per adaptar-se als nous temps. D'aquesta manera, els compradors poden fraccionar el pagament de les seves compres en còmodes quotes mensuals en un procés "fàcil, segur, instantani i sense papers", recorden des de l'entitat financera.
 

Beltá i Frajumar en Instant Credit | Cedida

Beltá i Frajumar en Instant Credit | Cedida 


Per la seva part, Francisco L. Juan Ortiz, CEO de Beltá & Frajumar, reitera la importància de comptar amb aquest mètode de pagament per a potenciar les vendes. “El finançament és un mètode de pagament cada vegada més estès en el nostre sector, per a diferenciar-nos volíem una solució que fos fàcil d'usar per als compradors alhora que segura. Una solució de qualitat, en línia amb els nostres productes, que ens donés confiança tant a nosaltres com als nostres clients”.

19.000 comerços poden optar al sistema

Instant Credit és el mètode de pagament a terminis, instantani i 100% digital, de grup Banc Sabadell. La solució està enfocada a grans comerços i ecommerce que volen oferir als seus clients flexibilitat en el pagament de les compres. Una forma fàcil de potenciar vendes d'import elevat i millorar la conversió del comerç. L'empresa ofereix el seu servei als més de 19.000 comerços client del banc i és present en tots els sectors: electrodomèstics, electrònica, viatges, botigues de mobiliari per a la llar, moda, etc. La solució està adaptada a l'ecommerce, punt de venda físic i telefònic.

Més informació
Banc Sabadell inverteix 45 MEUR en la renovació de 700 caixers
Banc Sabadell completa la venda de la seva gestora i es reforça amb 349 MEUR
'L'himne de l'alegria' torna al Banc Sabadell
Avui et destaquem
El més llegit