Primer pla del president del Banc Sabadell, Josep Oliu
Primer pla del president del Banc Sabadell, Josep Oliu

Banc Sabadell no pagarà dividends en 2020

L'entitat ha valorat les mesures adoptades per fer front a la crisi derivada de la pandèmia

El consell d'administració de Banc Sabadell, en reunió extraordinària celebrada aquest dimecres, i com a mesura de "prudència" en el context de les circumstàncies generades per la crisi del COVID-19, ha acordat no pagar dividend en l'exercici 2020. Així mateix, el consell ha agraït la renúncia a la retribució variable del present exercici del president, el conseller delegat i l'alta direcció, inclosa la de la filial britànica TSB, en tant que "suposa un alt grau de compromís donada la situació actual", apunten.

En la reunió s'han analitzat i valorat les mesures adoptades en les últimes setmanes, encaminades a acompanyar als clients del banc en aquests moments. Entre aquestes mesures cal destacar la instauració del pagament setmanal  a proveïdors, l'avançament del pagament del subsidi d’atur i les pensions, l'ajornament del pagament de tres mesos del lloguer social a aquelles famílies especialment vulnerables l'habitatge de les quals formi part del Fons Social d'Habitatge, la moratòria de fins a 12 mesos en el capital de les hipoteques, així com les diferents solucions de finançament per a famílies i empreses a través del seu Pla d'Acompanyament amb especial focus en les línies ICO.

En relació amb les mesures organitzatives i de personal dirigides a mantenir l'activitat com a servei essencial, s'han detallat les actuacions realitzades que han facilitat el teletreball a la totalitat de la plantilla. El consell ha destacat l'enorme compromís i professionalitat de tota la plantilla de Banc Sabadell, i molt especialment la de la seva xarxa comercial, 

Més informació
La direcció del Banc Sabadell renuncia a la retribució variable del 2020
Avui et destaquem
El més llegit