Banc Sabadell busca 50 joves amb talent

S’integraran a l’entitat a partir del juny i durant un període d’entre tres i cinc anys desenvoluparan funcions en diverses direccions del banc

Banc Sabadell posa en marxa la segona edició del seu programa de captació de talent Young Talent 2020 | iStock Banc Sabadell posa en marxa la segona edició del seu programa de captació de talent Young Talent 2020 | iStock

Banc Sabadell posa en marxa la segona edició del seu programa de captació de talent Young Talent 2020. Aquesta iniciativa té com a objectiu seleccionar 50 joves acabats de graduar que destaquin pel seu caràcter emprenedor i passió per l'excel·lència i la innovació, segons apunten en un comunicat. Els joves talents seleccionats començaran el seu camí professional a l'entitat en els propers mesos.

El perfil dels candidats respon a titulats en Matemàtiques, Física, Estadística, Enginyeries i/o ADE i que estiguin disposats a la mobilitat geogràfica, ja sigui nacional o internacional. Qui s'integri en el programa de captació de talent de Banc Sabadell participarà en unes rutes programades per diferents direccions del banc que tindrà una durada d'entre tres i cinc anys.

El llançament d'aquest programa estava previst des de l'inici d'aquest exercici i s'ha decidit mantenir-lo com a resposta positiva a la crisi de la COVID-19 i com a suport al procés de reconstrucció social dels propers mesos. "Els programes de captació de talent jove han demostrat ser eficaços per identificar graduats amb potencial i encaix en el nostre projecte i cultura, amb la perspectiva de créixer professionalment a la nostra entitat", afirma Conchita Álvarez, sotsdirectora general i directora de Recursos Humans de Banc Sabadell. 

Més informació
La direcció del Banc Sabadell renuncia a la retribució variable del 2020
Junta històrica del Sabadell en 'streaming': "Ara tenim liquiditat suficient"
Avui et destaquem
El més llegit