Bayer crearà 100 nous llocs de treball a Catalunya

La companyia té un hub amb 735 treballadors a Sant Joan Despí

El centre de Bayer de Sant Joan Despí | Cedida El centre de Bayer de Sant Joan Despí | Cedida

La multinacional alemanya del sector de la salut i l’alimentació Bayer consolida el seu creixement a Catalunya amb la creació de 100 nous llocs de treball aquest 2022 al hub ubicat a Sant Joan Despí (Baix Llobregat). Per al creixement a Catalunya l’empresa ha comptat amb el suport d’Acció, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball.

En concret, els 100 nous professionals desenvoluparan funcions vinculades a les TIC, les finances i la logística al Global Business Services de la companyia a Sant Joan Despí, des d’on es treballa per a la transformació i digitalització de Bayer a escala global. La plantilla d’aquest centre ha augmentat un 56% en els darrers quatre anys, passant de 471 a 735 treballadors. 

El hub ubicat a Catalunya és responsable, per exemple, de l’aplicació de data analyitics a la cadena de valor per millorar la sostenibilitat del procés de producció o la utilització de la intel·ligència artificial per fer prediccions de demanda de productes per part dels pacients. En concret, dona servei en un 40% a escala global i un 60% a la regió d’EMEA. Amb seu a Leverkusen (Alemanya), Bayer compta actualment amb més de 100.000 treballadors arreu del món. L’any passat va facturar 44.100 milions d’euros i va destinar 5.300 milions d’euros a tasques d’R+D.

Més informació
Bayer inaugura LifeHub, un espai d'innovació de salut digital i transformació agrícola
Bayer fitxarà 100 persones a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit