L'edifici de producció farmacèutica de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat del Vallès
L'edifici de producció farmacèutica de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat del Vallès

Boehringer, segona companyia que més ha venut en farmàcies

Productes com Nolotil col·loquen la firma entre les farmacèutiques amb més facturació durant la pandèmia

La farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat del Vallès, és la segona companyia amb més vendes en les farmàcies espanyoles durant la pandèmia del coronavirus. Durant el primer semestre de l'any, Boehringer ha facturat 309 milions d'euros en vendes de medicaments a les farmàcies. Són dades de la consultora HMR publicades per Cinco Días.

El negoci de la companyia en farmàcies ha crescut un 9,7% durant el primer semestre de 2020. Els principals pilars de Boehringer han estat les vendes dels antidiabètics Jardiance i Synjardy, de l'anticoagulant Pradaxa i l'analgèsic Nolotil.

Laboratorios Cinfa, de Navarra, va ser la companyia líder amb 409 milions d'euros. La tercera posició va ser Sanofi, amb 300 milions d'euros de facturació en sis mesos.

Des de 1998 en el Vallès

Boehringer és una de les vint farmacèutiques més grans del món i va arribar a Sant Cugat el 1998, on va ubicar la seva seu de l'Estat. El 2019 va inaugurar una nova planta, amb una inversió de 120 milions d'euros i destinada a la producció mundial de Respimat, un dispositiu d'inhalació per subministrar medicaments de la companyia.

Avui et destaquem
El més llegit