Bon Preu dona 53.000 euros a Salut Mental Catalunya

Els clients del supermercat realitzen 307.253 donacions a l'octubre per mitjà de l'arrodoniment de la factura

Responsables de Bon Preu entreguen el xec arrodoniment solidari d'octubre a Salut Mental Catalunya | Cedida Responsables de Bon Preu entreguen el xec arrodoniment solidari d'octubre a Salut Mental Catalunya | Cedida

Els clients de Bon Preu i Esclat han donat un total de 53.240 euros a la federació Salut Mental Catalunya aquest octubre. Ha estat a través de 307.253 arrodoniments solidaris de les factures de compra i els diners es destinaran a projectes de la federació, centrada en la salut mental dels infants i joves del territori.

Els beneficiaris tindran entre 16 i 25 anys, el col·lectiu més afectat per malalties de salut mental des que va començar la pandèmia. "Arran de la covid-19, han sorgit noves necessitats i malestars, per això l'objectiu és elaborar i reformular els plans de treball individuals de cada jove", ha indicat la companyia a través d'un comunicat.   

El mes de novembre, els diners recaptats amb l'arrodoniment solidari anirà a parar a Aprenem Autisme, una associació que defensa els drets de les persones amb aquesta malaltia i treballa per millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. 

La iniciativa de l'arrodoniment solidari es va posar en marxa al febrer del 2019 i permet que els clients dels supermercats contribueixin a una causa social concreta cada mes. En total, s'han fet més de 10 milions de donacions i s'han captat prop de dos milions d'euros en totes les edicions.  

Més informació
Bon Preu es quedarà l'antiga seu de Caixa Laietana per 17 milions d'euros
Els clients de Bon Preu i Esclat donen 55.553 euros a la Fundació Formació i Treball
Avui et destaquem
El més llegit