Els clients de Bon Preu i Esclat donen 55.553 euros a la Fundació Formació i Treball

El programa Arrodoniment Solidari de la cadena de supermercats de l'agost servirà per ajudar 30 joves tutelats de Barcelona i Tarragona

El xec de l'Arrodoniment Solidari de Bon Preu | Cedida El xec de l'Arrodoniment Solidari de Bon Preu | Cedida

Els clients de Bon Preu i Esclat han realitzat donacions per valor de 55.553 euros durant l'agost, que es destinaran a la Fundació Formació i Treball. Els diners han estat recaptats per mitjà del programa Arrodoniment Solidari, pel qual els consumidors poden arrodonir a l'alça la factura final de la compra i destinar a causes socials aquests cèntims de diferència. 

Els 55.553 euros recaptats a l'agost serviran per ajudar 30 joves tutelats i extutelats de Barcelona i Tarragona, a través de la Fundació Formació i Treball, que es dedica a la formació i inserció laboral de persones en risc d'exclusió social. Els fons s'han recaptat a partir de 320.918 donacions a tots els supermercats de la cadena. 

Les donacions que facin els clients al setembre aniran destinades a Nexe Fundació, que té un projecte d'atenció especialitzada per a la primera infància amb pluridiscapacitat. Bon Preu i Esclat va introduir l'Arrodoniment Solidari al febrer de l'any 2019. Des de llavors, s'han fet més de 10 milions de donacions i s'han recaptat un total d'1,8 milions d'euros.

Algunes de les entitats socials amb les quals col·labora l'empresa són el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared, entre d’altres.

Més informació
Bon Preu dóna 49.989 euros a la Fundació Jubert Figueras
La gran decisió catalana de Bon Preu
Avui et destaquem
El més llegit