Bon Preu tanca l'any amb 150 milions d'euros d'inversió

La cadena obre sis supermercats en els últims dos mesos i crea 352 llocs de feina

El nou supermercat Esclat de Bon Preu a Igualada | ACN El nou supermercat Esclat de Bon Preu a Igualada | ACN

Bon Preu tancarà l'any 2019 amb una inversió de 150 milions d'euros. La cadena de supermercats ha obert sis nous establiments -quatre Bonpreu i dos Esclat- només en els últims dos mesos, que han suposat la creació de 352 llocs de feina. En total, sumen 14.000 metres quadrats de superfície. 

En concret, l'empresa ha inaugurat els Bonpreu de Salt, Viladecavalls, Sant Fruitós de Bages i el carrer Comte d'Urgell de Barcelona. Els grans supermercats Esclat nous són a Igualada i Granollers. Això consolida l'estratègia de la firma de créixer a Catalunya.

Més info: Bon Preu obre a Viladecavalls

De cara al 2020, preveu obrir cinc establiments nous al primer semestre: tres Esclat -a Manlleu, Rubí i Platja d'Aro- i dos Bonpreu -a Terrassa i Alpicat-. Una altra de les estratègies del grup és apostar pel servei a domicili de la compra online. Al novembre el va posar en marxa al Vallès Occidental, que s'ha afegit a Osona, el Vallès Oriental i el Gironès.   

Actualment, el grup Bon Preu compta amb 132 supermercats Bonpreu, 56 hipermercats Esclat i 51 benzineres EsclatOil. Va tancar el 2018 amb una facturació de 1.347 milions d'euros (vendes sense IVA), que representa un creixement del 12,4% respecte a l'exercici anterior.

Més informació
Bonpreu obre un segon supermercat a Salt
Bonpreu i Esclat aposten pel menjar de fàcil consum i preparat
Bon Preu pagarà fins a una mensualitat més als seus empleats per objectius
Avui et destaquem
El més llegit