Bonpreu obre un segon supermercat a Salt

El nou establiment, en el qual s'han invertit 4 milions d'euros, crearà 34 llocs de feina

L'interior de la nova botiga de Bonpreu a Salt | Cedida L'interior de la nova botiga de Bonpreu a Salt | Cedida

Bonpreu ha obert un nou supermercat a Salt. L'establiment és el segon que té la marca a la localitat gironina i ha donat feina a 34 persones, segons ha anunciat l'empresa a través d'un comunicat. La inversió en la construcció d'aquest supermercat ha estat de quatre milions d'euros. 

La superfície que ocupa l'espai de vendes és de 1.300 metres quadrats i té 45 places d'aparcament. El nou Bonpreu és al número 45 del passeig dels Països Catalans. La companyia ha replicat el model que utilitza per a la construcció dels seus nous supermercats: sostenibilitat i eficiència. Segons càlculs de Bonpreu, això suposa un estalvi d'un 35% d'energia i una reducció d'un 40% de les emissions de CO2. 

Més info: Bonpreu i Esclat aposten pel menjar de fàcil consum i preparat

Reforç a Girona

El nou establiment reforça la presència de la cadena de supermercats a Girona, on hi té tres supermercats Bonpreu, un supermercat Esclat, dues benzineres EsclatOil i un punt de recollida del servei online. Al setembre, a més, va començar el servei d'entrega a domicili de la compra per internet a Girona, Salt, Vilablareix i Fornells de la Selva. 

Més informació
Bonpreu se suma a la vaga general del 18-O
Els clients de Bonpreu i Esclat donen prop de 60.000 euros a causes socials
Punt final al litigi entre els germans Font per Bon Preu
Avui et destaquem
El més llegit