Els clients de Bonpreu i Esclat donen 64.871 euros la Fundació Oncolliga

La col·laboració dels clients s'aconsegueix mitjançant l'arrodoniment solidari, que consisteix en fer microdonacions a l'hora de pagar la compra

 Els clients de Bonpreu i Esclatdonen 64.871 euros la Fundació Oncolliga Els clients de Bonpreu i Esclatdonen 64.871 euros la Fundació Oncolliga

Els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat, el mes d'abril, un total de 389.562 donacions que han fet possible recaptar 64.871,87 euros i que es destinaran a l'Oncolliga Catalunya i a l'Oncolliga Girona, concretament a projectes assistencials de suport psicològic a persones amb càncer i/o els seus familiars. Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguen amb targeta bancària la possibilitat d'arrodonir l'import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. Després de la col·laboració amb El Casal dels Infants, la segona entitat amb la qual ha col·laborat és la Fundació Oncolliga

Més info: Bonpreu i Esclat donen més de 170.000 euros a causes socials

El mes de maig, les donacions aniran destinades a l'Associació de nens i joves amb problemes de cor (AACIC), amb el projecte de suport a infants que pateixen una cardiopatia. A través d'aquest projecte, els clients de Bonpreu i Esclat col·laboraran per tal que l'entitat pugui oferir atenció psicològica a les famílies, als infants i als adolescents que pateixen una cardiopatia i amenitzar els ingressos a l'hospital a través de jocs i tallers que ajuden a crear una actitud positiva davant l'experiència hospitalària.

Durant els mesos vinents, el Grup Bonpreu col·laborarà amb entitats com Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus o Fundació Amics de la Gent Gran.

La cadena de supermercats ha llançat la iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, una eina online i gratuïta que permet a les empreses d'e-commerce finançar projectes socials i de cooperació a través dels seus usuaris. A través de la pàgina web de Bonpreu, es podrà fer el seguiment de l'estat dels projectes.

Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà juntament amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment, el grup empresarial fa donacions d'aliments a més de 140 entitats. Tot i que aquests productes no siguin aptes comercialment, són perfectament consumibles, afirma un comunicat de l'empresa. Segons les dades del comunicat que la cadena de supermercats ha enviat als mitjans de comunicacuó, el 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d'acords per donar aliments a entitats com, per exemple, Càritas, Creu Roja o serveis socials.

Més informació
Bon Preu es llança a la venda online i factura 1.347 milions d'euros
Bon Preu elimina el bisfenol A dels tiquets de compra
Bon Preu ja envia la compra online a casa
Avui et destaquem
El més llegit