Bonpreu i Esclat donen més de 170.000 euros a causes socials

Els consumidors arrodoneixen l’import de la seva compra per recaptar diners pel Casal dels Infants

Bonpreu i Esclat donen 170.000 euros al Casal dels Infants | iStock Bonpreu i Esclat donen 170.000 euros al Casal dels Infants | iStock

Els supermercats Bonpreu i Esclat han recaptat 170.908 euros dels seus clients per a causes socials. En total, s’han realitzat 714.971 donacions que s’han destinat al Casal dels Infants. La iniciativa, posada en marxa al febrer a tots els establiments, proporciona l’opció als consumidors d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta per col·laborar amb microdonacions.

La primera entitat amb la qual s’ha col·laborat és el Casal d’Infants i es destinaran els diners als serveis de reforç escolar a nens i nenes en situació de vulnerabilitat, segons informen en un comunicat. A partir del mes d’abril, les donacions es destinaran a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica amb el projecte de suport psicològic a persones amb càncer i/o als seus familiars.

D’aquesta manera, els projectes solidaris amb els quals es col·laborarà des de Bonpreu i Esclat canviaran cada mes per ajudar a entitats com Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran, entre altres.

D’altra banda, el grup Bonpreu també col·labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment i, en canvi, són perfectament consumibles.

Més informació
Bon Preu elimina 38 tones de plàstic el 2018
1,5 milions de kg d'aliments per a les persones vulnerables
Mercadona, Aldi i Bon Preu s'apunten al Gran Recapte
Avui et destaquem
El més llegit