La botiga urbana d'Ikea vindrà a Barcelona

La companyia sueca assegura que Catalunya és el territori de l'Estat espanyol on més factura amb 360,8 milions d'euros

Una botiga urbana d'Ikea a Madrid Una botiga urbana d'Ikea a Madrid

Ikea estudia la possibilitat d'obrir una botiga urbana al centre de Barcelona. Així ho ha anunciat la consellera delegada d'Ikea a Espanya, Petra Axdorff, durant la presentació de resultats de l'exercici fiscal 2017-2018, que va de l'1 de setembre del 2017 fins el 31 d'agost del 2018.

L'empresa sueca assegura que Catalunya és el territori de l'Estat espanyol on més factura amb 360,8 milions d'euros, seguida de Madrid amb 352,7 milions. Precisament per això, Ikea Global ha triat la capital catalana i Madrid com a dues de les 30 ciutats de tot el món en què s'enfocarà en els propers anys.

Més info: Les grans superfícies obren botiga de barri

Sense comptar amb les Illes Balears ni les Canàries, Ikea ha facturat 1.497 milions d'euros a tot Espanya, que representa un 2,1% més que l'any passat. La companyia ha crescut en un any marcat per les inversions destinades a la millora dels serveis, nous canals i la renovació del seu web.

Axdorff ha subratllat que "Espanya és un país molt important per Ikea" i ha recordat que "hem elevat les vendes malgrat haver realitzat una forta inversió".

Més informació
Hospitals, botigues o hotels sobre rodes: Ikea s’ho imagina
Ikea obre un punt de recollida de comandes a Lleida
Catalunya estira de les vendes d’Ikea
Avui et destaquem
El més llegit