BStartup Health obre les portes de la seva tercera edició

La divisió de Banc Sabadell invertirà 100.000 euros per projecte de salut

EuropaPress 2828578 equipo able human motions startups seleccionadas pasada edicion bstartup EuropaPress 2828578 equipo able human motions startups seleccionadas pasada edicion bstartup

BStartup, la divisió de Banc Sabadell que dóna suport a joves companyies innovadores i tecnològiques, ha obert la III convocatòria de BStartup Health, un programa dirigit a projectes de salut en fases molt inicials ('pre-seed' i 'seed') on la inversió es destina a validar la tecnologia i el mercat.

En aquesta tercera edició, la convocatòria que acaba de començar i romandrà oberta fins al 20 de maig, es tornaran a seleccionar tres projectes d'entre tots els presentats arreu d'Espanya, i cadascun rebrà una inversió de 100.000 euros, ha informat Banc Sabadell en un comunicat aquest dijous.

A més, es beneficiaran d'un programa d'acompanyament en el qual rebran mentorització per part d'un dels quatre integrants del comitè cientificotècnic de BStartup Health: la doctora. Clara Campàs, cofundadora d'Asabys Partners; Carlos Gallardo, fundador de CG Health Partners i membre del consell d'administració d'Almirall; el doctor Damià Tormo, fundador i general partner de Columbus Venture Partners; i la doctora Montserrat Vendrell, partner a Alta Life Sciences.

Ventura: "És fonamental donar suport a la transferència tecnològica, que la ciència pugui arribar al mercat i ser útil per a la societat"

En les dues anteriors edicions es van presentar 240 projectes i van ser seleccionades les companyies Admit Therapeutics, Able Human Motion, CreatSens, Oxolife, Doppli i MiWEndo, que operen en àmbits tan diversos com l'alzheimer, la mobilitat per a persones amb discapacitat, el diagnòstic renal, el càncer colorrectal i la reproducció humana.

El director general de Banc Sabadell Espanya, Carlos Ventura, ha destacat: "És fonamental donar suport a la transferència tecnològica, que la ciència pugui arribar al mercat i ser útil per a la societat. Al nostre país hi ha molt bona ciència als centres de recerca, les universitats i els hospitals esperant una oportunitat per donar aquest salt que els permeti tenir un impacte a la societat".

Més informació
Banc Sabadell no pagarà dividends en 2020
La direcció del Banc Sabadell renuncia a la retribució variable del 2020
Avui et destaquem
El més llegit