CaixaBank, Banc de l'Any 2018 a Espanya per 'The Banker'

L'entitat ha estat reconeguda per la seva transformació digital, la capacitat de creixement i l'aposta per la innovació, entre d'altres

Jordi Gual i Gonzalo Gortázar | Europa Press
Jordi Gual i Gonzalo Gortázar | Europa Press

CaixaBank, banc presidit per Jordi Gual i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, ha estat reconegut Banc de l'Any 2018 a Espanya per la revista britànica The Banker, del Grup Financial Times. Els premis Bank of The Year reconeixen els bancs que superen els reptes als quals s'enfronta el sector, com la transformació digital, la capacitat de creixement, l'aposta per la innovació i la qualitat dels serveis que ofereixen als seus clients, ha informat CaixaBank en un comunicat.

Més info: Caixabank premia les empreses turístiques innovadores i sostenibles

"És un altre reconeixement internacional al nostre compromís amb l'excel·lència i servei al client amb una decidida aposta per la transformació digital i la innovació; pilars que també assenten les bases del nostre creixement futur, segons s'estableix en el nou Pla Estratègic 2019-2021", ha destacat Gual. Gortázar ha posat en valor que l'entitat financera continua augmentant la seva rendibilitat i solidesa com el "fruit d'un esforç col·lectiu per la qualitat del servei".

The Banker ha valorat la capacitat de creixement i els bons resultats que CaixaBank ha ofert al llarg de l'any, perquè l'entitat manté el lideratge en banca de particulars en el mercat financer espanyol, amb una quota de penetració del 29,3% i prop de 14 milions de clients al país.

També és líder en el mercat de fons d'inversió a Espanya, amb una quota de mercat del 17%, i en plans de pensions, amb una quota del 24,2% a tancament del tercer trimestre del 2018.

Més Informació
CaixaBank espera assolir una rendibilitat del 12% el 2021
L'aportació del BPI dispara els beneficis de CaixaBank fins el 18,8%
Avui et destaquem
Comentaris