CaixaBank dedica 4.805 MEUR a finançar les empreses de la Comunitat Valenciana

L'entitat financera ha fet més de 13.400 operacions de concessió de crèdit a empreses de la Comunitat Valenciana el 2022

La xifra suposa un creixement del 62% respecte a l'exercici anterior i correspon a un total de 13.494 operacions | Cedida La xifra suposa un creixement del 62% respecte a l'exercici anterior i correspon a un total de 13.494 operacions | Cedida

CaixaBank va concedir el 2022 un total de 4.805 milions d'euros a les empreses de la Comunitat Valenciana. La xifra suposa un creixement del 62% respecte a l'exercici anterior i correspon a un total de 13.494 operacions, un 30% més respecte a les tancades a allò llarg del 2021.

Aquest volum de crèdit, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses de la comunitat, s'ha destinat, principalment, a injectar liquiditat i a finançar inversions per al creixement dels negocis. CaixaBank ofereix a les empreses, a més, diverses línies de finançament especialitzat, com el factoring, el confirming o el renting, per garantir tant les necessitats de circulant de les empreses com les inversions a llarg termini.

Xicu Costa: "CaixaBank té plena confiança al teixit empresarial valencià"

“El paper fonamental de les empreses en l'ecosistema econòmic i l'enorme efecte tracció que exerceixen és clau per al desenvolupament de les societats” ha apuntat Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana, qui també ha apuntat que l'entitat “té plena confiança al teixit empresarial valencià i estem orgullosos d'acompanyar-los en el seu camí i ajudar-los a créixer, no només amb suport financer, sinó també amb assessorament d'alta qualitat”.

Més info: CaixaBank reitera "la seva vocació de permanència" a València

CaixaBank posa a disposició de les empreses de la Comunitat Valenciana 27 centres i oficines especialitzats per donar resposta exclusivament a les necessitats de les empreses. En aquests espais treballen més de 195 experts en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Més informació
CaixaBank reforçarà la formació en sostenibilitat de tota la seva plantilla el 2023
CaixaBank concedeix 23.000 MEUR per a donar suport a la internacionalització de les empreses
CaixaBank incrementa un 95% el finançament al sector agroalimentari
Avui et destaquem
El més llegit