CaixaBank, tercera millor empresa del món en igualtat de gènere

CaixaBank compta amb un 41,8% de dones en posicions directives i amb un 40% de dones en el Consell d'Administració

CaixaBank, tercera millor empresa del món en igualtat de gènere | Ajuntament CaixaBank, tercera millor empresa del món en igualtat de gènere | Ajuntament

CaixaBank s'ha situat com la tercera millor empresa del món en l'Índex Bloomberg d'Igualtat de Gènere de 2023 (GEI, per les seves sigles en anglès), un selectiu que inclou les companyies del món més compromeses amb la igualtat de gènere.

L'entitat, inclosa per cinquè any consecutiu en aquest índex de referència i ha aconseguit la puntuació més alta de totes les rebudes en els anys anteriors. A més, la seva valoració es troba per sobre de la mitjana total, de la mitjana de les entitats financeres i de la resta d'empreses espanyoles.

L'Índex Bloomberg d'Igualtat de Gènere avalua les polítiques de les empreses en matèria d'igualtat de gènere i la transparència en la divulgació dels seus programes i de les seves dades al respecte. En el cas de CaixaBank, un dels aspectes més valorats han estat les accions i iniciatives que duu a terme per a empoderar a les dones en tots els àmbits, interns i externs a l'organització, així com les polítiques anti-assetjament sexual implantades per l'entitat. També destaquen les mesures que l'entitat impulsa per a la inclusió i la igualtat de les dones en l'organització.

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha mostrat la seva satisfacció per la inclusió del banc en el GEI 2023 i ha explicat per què l'entitat està tan compromesa a millorar cada dia en aquests aspectes: “La igualtat de gènere produeix millors dinàmiques, millors equips, millors decisions i millors resultats. Per a un grup com CaixaBank, amb un profund arrelament social i vocació de lideratge, és un imperatiu continuar promovent amb determinació la igualtat de gènere i la diversitat dels equips en totes les seves dimensions. Avançar en diversitat suposa, a més, revisar i reforçar contínuament el funcionament de la meritocràcia, necessària per a construir una organització més capaç, més forta i més competitiva”.

Més informació
CaixaBank impulsa el talent emergent del món agroalimentari
CaixaBank i Grupo Social ONCE s’uneixen per promoure la inclusió
CaixaBank preveu un creixement del PIB del 3%
Caixabank remodela el comitè de direcció
Avui et destaquem
El més llegit