CaixaBank rep un reconeixement internacional

'Euromoney' ha premiat l'entitat per la gestió de la banca privada

Interior d'una oficina de CaixaBank | Cedida Interior d'una oficina de CaixaBank | Cedida

CaixaBank ha rebut un nou reconeixement internacional. La revista britànica Euromoney reconeix l’entitat per la gestió de la Banca Privada a Espanya, la cinquena vegada que rep un premi d’aquestes característiques. A més, el mitjà també distingeix la gestió discrecional de carteres i el negoci de Banca Privada Digital. “Aquest premi és un reconeixement a l’excel·lència del model de negoci, centrat en la qualitat del servei, el creixement constant i l’ús de les noves tecnologies”, apunta Víctor Allende. El director de Banca Privada de CaixaBank afegeix com “els models de servei s’adapten a les necessitats i preferències de cada client”. 

Durant l’any 2022, CaixaBank tenia una cartera de 24.676 milions d’euros, una xifra que representa un increment d’un 7,5%. Amb aquests resultats, l’entitat ha consolidat la seva posició en el mercat de la gestió i assessorament de patrimonis. El servei de Banca Privada de CaixaBank està format per un equip de 1.000 persones i 73 centres especialitzats. Un equip de treball que concentra els seus esforços en àmbits com la innovació, la digitalització, intel·ligència artificial, big data i comunicació digital. 

En un altre ordre, fa uns dies, es van donar a conèixer els resultats de CriteriaCaixa. El grup que gestiona el patrimoni de la Fundació La Caixa va registrar uns beneficis de 1.200 milions d’euros. El valor dels actius arriba als 24.585 milions d’euros, un 83% dels quals correspon a renda variable i el percentatge restant al negoci immobiliari. 

Més informació
CaixaBank anirà als tribunals per l'impost a la banca
CaixaBank i Microsoft convoquen els Premis WONNOW per impulsar el talent femení
Gortázar explica al Comitè Consultiu d'accionistes de CaixaBank els resultats del 2022
Avui et destaquem
El més llegit