Gortázar explica al Comitè Consultiu d'accionistes de CaixaBank els resultats del 2022

El conseller delegat ha agraït als membres del Comitè la seva participació en aquest òrgan

Gonzalo Gortázar, amb els membres del Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank | CaixaBank Gonzalo Gortázar, amb els membres del Comitè Consultiu d’accionistes de CaixaBank | CaixaBank

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, s'ha reunit amb els membres del Comitè Consultiu d'accionistes de l'entitat, als quals ha explicat els resultats de l'entitat 2022, gràcies a la fortalesa comercial i les sinergies de la integració, i la proposta de retribució a l'accionista. Durant la trobada, Gortázar ha traslladat als membres del Comitè Consultiu la seva valoració de l'últim any: “Durant el 2022, any en què s'ha culminat el procés d'integració, CaixaBank ha estat capaç de mantenir el ritme comercial malgrat el context d'incertesa generat arran de la invasió d'Ucraïna, i ha complert els seus objectius financers i d'activitat”.

En aquest sentit, el conseller delegat ha subratllat que l'entitat “ha completat un any 2022 molt positiu en termes de dinamisme comercial, qualitat creditícia i fortalesa financera”. Gortázar ha mostrat la seva satisfacció “amb la bona evolució de l'activitat, reflex de la capacitat i voluntat de CaixaBank de seguir donant suport a les famílies i les empreses”.

Els resultats de l'exercici 2022 permeten a CaixaBank “reforçar el nostre compromís d'estar a prop dels nostres clients i de la societat en general”, ha assegurat el seu conseller delegat. D'aquesta manera, ha posat en valor que “complim una funció social bàsica i seguirem donant suport a la societat en tres grans àmbits: el de les ajudes a clients amb dificultats; el de la inclusió financera i el de les iniciatives socials”.

Més informació
CaixaBank concedeix 23.000 MEUR per a donar suport a la internacionalització de les empreses
CaixaBank reforçarà la formació en sostenibilitat de tota la seva plantilla el 2023
CaixaBank incrementa un 95% el finançament al sector agroalimentari
Avui et destaquem
El més llegit