CaixaBank s'estrena al Canadà

L'entitat és l'únic banc espanyol amb presència física al país nord-americà

Jordi Gual, president de CaixaBank i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank Jordi Gual, president de CaixaBank i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank

CaixaBank obre la seva primera oficina de representació al Canadà. Amb aquest moviment, l'entitat presidida per Jordi Gual es converteix en el primer banc espanyol amb oficina física al Canadà i continua el seu procés d'internacionalització, el qual s'ha accelerat en l'últim any amb les oficines de Sidney i l'obtenció d'una llicència per obrir una sucursal a París. A més a més, la nova oficina situada a Bay Street, el centre financer de Toronto, és la segona que CaixaBank obre al mercat nord-americà, després de la inauguració de l'oficina de Nova York el 2015.

"La incorporació del Canadà a la xarxa de països on està present el nostre negoci de banca internacional reforça la nostra presència a Amèrica del Nord, un mercat molt atractiu per a les empreses espanyoles, amb un gran potencial de creixement en el futur", ha valorat Gual.  En tot el continent, CaixaBank compta amb oficines de representació en sis països: el Canadà, els Estats Units, Colòmbia, el Perú, el Brasil i Xile.

Concretament, la sucursal de Canadà oferirà serveis d'assessorament en comerç exterior, banca d'empreses i banca corporativa a companyies espanyoles amb interessos i activitats al Canadà i a les multinacionals i empreses canadenques que operen a Espanya. En aquest sentit, Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha destacat que l'oficina també contribuirà a guiar els seus clients en la seva estratègia d'internacionalització, d'acord amb el que s'estableix al pla estratègic 2019-2021 de l'entitat.

Més informació
CaixaBank oferirà productes específics als pediatres
Un total de 122 treballadors s'adhereixen al pla de sortides voluntàries de CaixaBank
La fundació de Pikolinos, premiada per CaixaBank
Avui et destaquem
El més llegit