Un total de 122 treballadors s'adhereixen al pla de sortides voluntàries de CaixaBank

Els empleats de l'entitat financera rebran un 70% del sou durant els propers sis anys

Les torres corporatives de CaixaBank a Barcelona Les torres corporatives de CaixaBank a Barcelona

Un total de 122 treballadors de CaixaBank s'han adherit a l'últim pla de sortides voluntàries incentivades que l'entitat financera va obrir el novembre d'aquest 2018, segons han explicat a Europa Press fonts del banc.

Aquests treballadors rebran un 70% del sou durant els propers sis anys, i són treballadors del conjunt d'Espanya que van néixer el 1961 o abans i que encara no s'havien acollit a altres edicions anteriors d'aquest pla, segons han publicat diversos mitjans.

Aquests darrers anys, l'entitat financera ha fet diversos plans de sortides voluntàries per adaptar l'estructura a la nova realitat bancària, marcada per la digitalització.

El banc presidit per Jordi Gual va presentar a finals de novembre a Londres el seu pla estratègic fins al 2021, en el qual fixa una reducció de la seva xarxa d'oficines urbanes amb el tancament de 821 sucursals, fins a comptar amb un total de 3.640 des de les 4.461 actuals.

La intenció de CaixaBank és transformar les seves oficines en centres d'assessorament, amb un horari més estès, sense lloc de caixa ni agents especialitzats.

Més informació
CaixaBank espera assolir una rendibilitat del 12% el 2021
CaixaBank parla per Alexa
L'aportació del BPI dispara els beneficis de CaixaBank fins el 18,8%
Avui et destaquem
El més llegit