CaixaBank se situa com a líder en banca digital a Espanya

CaixaBankNow compta amb més d'11 milions de clients, la major base d'usuaris digitals d'un banc a Espanya

Seu corporativa de CaixaBank | Cedida Seu corporativa de CaixaBank | Cedida

CaixaBank ha estat triada com a líder en banca digital a Espanya en totes les categories, incloent-hi tant banca mòbil com servei web, per AQMetrix, companyia especialitzada a valorar la qualitat que ofereixen els serveis financers en línia.

En l’estudi realitzat a una vintena d’entitats, CaixaBank és l'entitat que ha obtingut les millors puntuacions, la qual cosa ha permès a l'entitat situar-se al capdavant de la classificació de tots els serveis: banca mòbil per a particulars, banca mòbil per a empreses, servei web per a particulars i servei web per a empreses. En les quatre categories, CaixaBank ha aconseguit la màxima valoració possible (AAA).

A tot això se suma l'àmplia oferta de serveis a la disposició dels clients a través de CaixaBankNow, el servei de banca digital de CaixaBank. Actualment, CaixaBankNow permet a clients, particulars i empreses, realitzar tota classe d'operatives, des de la gestió de finances personals fins a l'accés a finançament immediat, la gestió de targetes i el fraccionament de compres, la signatura digital d'operacions o la comunicació segura amb el gestor personal.

Més info: El Financial Times atorga un premi a CaixaBank

CaixaBank, líder en innovació i banca digital

La tecnologia i la innovació són clau per a CaixaBank. Amb més d'11 milions d'usuaris de la seva banca digital, la base més gran de clients digitals del sector financer a Espanya, l'entitat treballa cada dia per a desenvolupar nous models que li permetin donar resposta a les demandes i necessitats dels seus clients i que acostin els productes, els serveis i la cultura financera a tots els ciutadans.

En aquest procés de digitalització, l'entitat financera, que compta amb una filial tecnològica pròpia, CaixaBank Tech, i amb equips multidisciplinaris que porten la innovació a tots els àmbits de l'organització, impulsa projectes basats en noves tecnologies, com blockchain, computació quàntica, intel·ligència artificial, big data o cloud computing

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals i ha rebut múltiples reconeixements internacionals com el d'Entitat Financera més Innovadora a Europa Occidental 2022 per Global Finance.

Més informació
CaixaBank manté el compromís d'ajudar els clients en dificultats
CaixaBank impulsa una campanya solidària de Nadal
CaixaBank invertirà 3.500 MEUR en el període 2022-2024
Avui et destaquem
El més llegit