El Financial Times atorga un premi a CaixaBank

El guardó reconeix el model de negoci de l'entitat en el sector de la banca privada

Imatge d'una oficina de CaixaBank | Cedida Imatge d'una oficina de CaixaBank | Cedida

Les revistes britàniques The Banker i PWM, publicacions vinculades a l’òrbita del Financial Times, han reconegut CaixaBank com l’entitat de banca privada amb Millor Evolució a Europa durant l’any 2022. El premi valora el model de negoci de l’entitat i l’ús de les noves tecnologies per millorar l’experiència de client. Aquest nou guardó ha estat creat pel mitjà utilitzant un algoritme que té en compte múltiples indicadors quantitatius, com a beneficis, rendibilitat, fluxos d'actius i ràtios sectorials, com el nombre de clients per gestor, entre molts altres aspectes. Com a resultat de l'anàlisi d'aquestes variables, CaixaBank Banca Privada ha obtingut el premi pel millor comportament.

“El nostre model és una història d’èxit. Exercici rere exercici no hem deixat de crear nous productes especialitzats per tenir una proposta de valor innovadora”, afirma Víctor Allende, director de Banca Privada de CaixaBank. Un cop formalitzada la fusió amb Bankia, la divisió privada del grup bancari gestiona uns actius per valor de 114.860 milions d’euros, compta amb una plantilla de 1.000 treballadors i 73 centres específics.

Els Global Private Banking Awards són uns premis creats l’any 2008 a Londres i s’han consolidat com un espai de referència pel sector de la banca privada i la gestió de patrimonis. El jurat està format per un panell d’experts independents que analitza tota mena d’informació des de la perspectiva quantitativa i qualitativa.  

Més informació
CaixaBank redueix el seu benefici per la fusió amb Bankia
CaixaBank reconeix el talent de les startups més innovadores
La Fundació ”la Caixa” se suma al pla d'acollida de refugiats ucraïnesos del Ministeri d’Inclusió
Avui et destaquem
El més llegit