CaixaBank impulsa una campanya solidària de Nadal

L'entitat vol ajudar a 27.000 nens en situació de vulnerabilitat

CaixaBank ha activat L’Arbre dels Somnis, una iniciativa solidària per ajudar a 27.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat. L’objectiu d’aquest moviment de l’entitat bancària és que els infants puguin rebre un regal per les festes de Nadal. Els clients de CaixaBank i el públic en general té temps fins al 14 de desembre per participar en aquesta acció.
 
L’Arbre dels Somnis compta amb la col·laboració de 466 entitats socials i 250 empreses, així com les oficines a 2.234 municipis de Catalunya i la resta de l’Estat. En paral·lel, durant aquest mes de novembre, l’Associació de Voluntaris de CaixaBank ha inaugurat a Madrid una exposició sobre la tasca humanitària en favor dels refugiats d’Ucraïna. 

Des de l’inici del conflicte bèl·lic, CaixaBank ha gestionat i canalitzat 8,4 milions d’euros que s’han destinat a l’atenció dels refugiats. D’aquests recursos, 5 milions han anat a parar als programes de les organitzacions no governamentals i la resta, en gran part, per la compra de medicaments i equipaments sanitaris. L’Associació està formada per treballadors, antics treballadors i clients de CaixaBank. Durant l’any 2022, aquesta entitat ha impulsat 9.000 activitats relacionades amb l’educació laboral i l’atenció social. Unes accions que han tingut un benefici directe a 170.000 persones vulnerables.
 

Més informació
CaixaBank emet 1.000 MEUR en la seva sisena emissió verda
Caixabank celebra una nova edició de la Setmana Social
La Fundació ”la Caixa” se suma al pla d'acollida de refugiats ucraïnesos del Ministeri d’Inclusió
Avui et destaquem
El més llegit