CaixaBank obre una oficina per a empreses a Sydney

L'entitat financera ja té representació en els cinc continents

Sydney és la ciutat més poblada d'Austràlia | iStock Sydney és la ciutat més poblada d'Austràlia | iStock

CaixaBank ha reforçat la seva estratègia internacional amb l'obertura d'una oficina de representació a la ciutat australiània de Sydney, fet amb el que ja té presència als cinc continents.

Segons ha informat l'entitat aquest dilluns en un comunicat, amb aquesta última obertura, es converteix en l'únic banc espanyol amb presència al mercat australià.

Des de la nova oficina, situada en ple districte financer de la capital econòmica del país, CaixaBank oferirà assessorament en comerç exterior i finançament de projectes, potenciant així l'acompanyament internacional a les empreses.

L'entitat donarà suport a les activitats de comerç exterior i als projectes d'inversió d'empreses espanyoles amb activitat a Austràlia i també d'empreses australianes que operen a Espanya, i també pretén estrényer més la relació amb les institucions financeres locals.

La xarxa internacional de CaixaBank compta amb 24 punts en 19 països, dissenyada per oferir assessorament i serveis financers a les empreses espanyoles que han decidit internacionalitzar-se i a empreses multinacionals europees amb filial a Espanya.

Més informació
CaixaBank concedeix 942 MEUR al sector hoteler
El benefici de CaixaBank es dispara fins als 1.298 MEUR
CaixaBank obre una botiga d'electrodomèstics a Màlaga
Avui et destaquem
El més llegit