CaixaBank participa al voluntariat de la 'Fundació A La Par'

Accionistes del grup bancari col·laboren amb la tasca per garantir els drets i participació de les persones amb discapacitat intel·lectual de l'entitat

Els accionistes representants del comitè consultiu de CaixaBank durant la jornada de voluntariat a la 'Fundació A La Par' | Cedida Els accionistes representants del comitè consultiu de CaixaBank durant la jornada de voluntariat a la 'Fundació A La Par' | Cedida

Un grup d'accionistes membres del comitè consultiu de CaixaBank han participat com a voluntaris a les jornades de la 'Fundació A La Par'. L'entitat social, que fa més de 70 anys que treballa per garantir els drets i la participació de les persones amb discapacitat intel·lectual, ha mostrat als accionistes voluntaris la feina que es fa amb els seus usuaris dins el seu centre ocupacional a Madrid, que ofereix formació i programes d'inclusió laboral.

El director comercial de la fundació, Jaime Peidró, va ser l'encarregat de rebre el grup d'accionistes, amb una representació catalana de la mà d'Àngel Casals, Josep CasalprimLluis Miquel i Xavier Martínez Motos. Peidró va intervenir, a més, amb un discurs introductori sobre la sensibilització i la conscienciació al voltant de la discapacitat intel·lectual. Posteriorment, els accionistes van participar en algunes de les activitats i tallers amb els joves, per "conèixer i compartir el seu ritme de treball".

CaixaBank emmarca aquesta participació dins del compromís social de l'entitat, que han reiterat al seu nou pla estratègic. Segons han informat, l'objectiu de la participació en els tallers i activitats de la Fundació A La Par era el de mostrar als membres del comitè consultiu d'accionistes "la dimensió social de CaixaBank i com aquesta forma part del seu ADN". La tasca social del banc català ha estat reconeguda per diversos organismes internacionals, amb especial èmfasi en el seu treball en sostenibilitat, pel que el Dow Jones Sustainability Index el considera entre les millors corporacions bancàries del món.

Més informació
CaixaBank, elegit ‘Millor Banc en Finançament sostenible a Espanya 2022’
CaixaBank, reconegut com a Banc més Innovador a Europa Occidental
CaixaBank presenta la primera targeta en braille
Avui et destaquem
El més llegit