Canaletas celebra un 15% més de facturació

El fabricant de fonts d'aigua exporta un 30% de les seves vendes a Europa, Nord d'Àfrica i Golf Pèrsic

Canaletas fabrica fonts d'aigua | Cedida Canaletas fabrica fonts d'aigua | Cedida

La companyia fabricadora de fonts i dispensadores d'aigua Canaletas ha tancat 2017 amb un augment del 15% en la seva facturació. D'aquesta manera, l'empresa fundada el 1965 suma tres anys seguits de creixements significatiu, sent del 20% el 2016 i del 14% el 2015. Al llarg de més de 50 anys dins el mercat, Canaletas s'ha posicionat com un dels referents europeus en la fabricació de fonts d'aigua. Segons el director general de la companyia, Jordi Morera, “les vendes de Canaletas s'han mantingut durant les etapes més dures de crisi econòmica i ara tornen a créixer”.

Un 70% de les vendes de Canaletas es fan dins el conjunt d'Espanya i el 30% restant correspon a exportacions principalment a Europa, el Nord d'Àfrica i el Golf Pèrsic. La directora d'exportació, Paz Ausin, assegura que "aquest creixement més gran en moltes zones del món representa una preocupació també més gran per apropar l'aigua al consumidor, potenciant l'ús de fonts i introduint-nos en països que fins ara no teniem en compte”.

Actualment, Canaletas té delegacions pròpies a Barcelona i Madrid i cobreix tota Espanya gràcies a la seva xarxa de distribuidors. El seu objectiu passa per adaptar-se a les necessitats de cada mercat i llançar nous productes any rere any gràcies a una forta inversió en R+D que els permeti dotar la seva producció de flexibilitat. Alhora, un dels pilars de creixement també és la creació de nous models tècnics que s'adaptin a la demanda del client 

Més informació
Canaletas dóna de beure al món
El 155 apuja un 11,8% la tarifa de l'aigua
Canaletas va facturar 2,4 milions d'euros durant el 2015
Avui et destaquem
El més llegit