Caprabo reforça la seva presència a l'àrea de Barcelona

La cadena invertirà 3,1 milions d'euros per obrir cinc establiments durant el mes de juny

Exterior d'un establiment de Caprabo a Sitges | Cedida Exterior d'un establiment de Caprabo a Sitges | Cedida

Caprabo reforça la seva presència a l’àrea de Barcelona amb l’obertura, durant el mes de juny, d’establiments a l’Hospitalet de Llobregat, Badalona, El Prat de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat. Aquesta fase del pla d’expansió de la cadena de supermercats contempla una inversió de 3,1 milions d’euros i la creació de seixanta nous llocs de treball. 

“Des de Caprabo hem donat un fort impuls amb xifres molt ambicioses”, apunta Edorta Juaristi. En aquest sentit, el director general de l’empresa afegeix que l’objectiu “és ampliar la nostra presència al mercat amb nous formats de botiga per ser més competitius”. Actualment, a la demarcació de Barcelona, el grup té supermercats repartits per 70 poblacions. 

En el conjunt de Catalunya, Caprabo té 300 botigues i una afluència de públic de 150.000 persones diàries. Fins a finals d’any, comptabilitzant les de la capital catalana i el seu entorn, la companyia preveu una vintena d’obertures. Moviments que es realitzaran a través de les marques Caprabo, Caprabo Rapid i Aliprox. La plantilla global està formada per 6.000 treballadors i treballadores.

Més informació
Caprabo factura 36 MEUR amb els productes de proximitat
Caprabo obrirà 20 establiments a Catalunya
Caprabo suma 14 obertures
Avui et destaquem
El més llegit