Caprabo contracta un centenar de persones a Catalunya

L'empresa obrirà cinc supermercats abans d'acabar l'any, que s'afegeixen als que ja ha inaugurat aquest 2020 a Horta de Sant Joan, Molins de Rei, Vic i a la ciutat de Barcelona

L'interior d'un Caprabo a Barcelona, en una imatge d'arxiu | Cedida L'interior d'un Caprabo a Barcelona, en una imatge d'arxiu | Cedida

Caprabo completarà el seu pla d'expansió previst per al 2020 amb l'obertura de cinc nous supermercats a Catalunya. Aquestes inauguracions, juntament amb cinc més que ja s'han completat aquest 2020, suposaran la contractació d'un centenar de persones en total. Aquestes, es repartiran entre els locals d'Horta de Sant Joan (Tarragona), Molins de Rei, Vic i dos a la ciutat de Barcelona que ja estan en funcionament, i els cinc que queden per inaugurar, que es concentren, sobretot, a la província de Barcelona. 

Les noves botigues seran les anomenades de nova generació, segons ha anunciat la companyia a través d'un comunicat. Aquest model de supermercat vol recuperar els valors tradicionals del comerç de proximitat, amb especial atenció a la zona de productes frescs. La personalització i la salut són dos altres àmbits que es cuiden més en els nous establiments.  

Caprabo recorda que els seus supermercats han incorporat totes les mesures de seguretat establertes per prevenir els contagis de covid-19. La prioritat de les persones majors i les persones amb discapacitat, la distància de seguretat, l'aforament limitat i les mampares de separació a les caixes són algunes de les mesures aplicades. 

Més informació
"Caprabo no està en venda"
Caprabo estrena seu al Port de Barcelona
Bon Preu negocia la compra de Caprabo
Avui et destaquem
El més llegit