Carrefour posa a la venda aliments elaborats amb insectes

La nova gama de productes està formada per barretes energètiques, aperitius i pasta

Un dels nous productes de Carrefour Un dels nous productes de Carrefour

Carrefour ha llançat a Espanya la seva nova gama d’aliments elaborats amb insectes, segons ha anunciat aquest dimarts el grup de distribució. La companyia ha destacat que aquest llançament té com a objectiu oferir als consumidors els productes “més innovadors” i incorporar al seu assortit alternatives de compra “sostenibles i respectuoses” amb el medi ambient.

En total, Carrefour ha llançat deu productes entre els quals es troben barretes energètiques, snacks, aperitius i pasta. Aquests productes s’han elaborat íntegrament a Europa i compten, segons l’empresa, amb els millors estàndards de qualitat, ja que el seu processat és manual i utilitzen ingredients procedents de l’agricultura ecològica.

El packaging que acompanya aquests productes és de paper reciclat i inclou informació detallada sobre els ingredients així com els seus valors nutricionals. A més, s’oferirà als clients informació sobre els avantatges que té el seu consum tant a escala nutricional com per al medi ambient.

El consum d’insectes, una tendència en auge

El consum d’insectes és una tendència alimentària en auge. Des de l’1 de gener del 2018, la legislació europea cataloga als insectes com a “nou aliment” i, segons l’Organització per a l’Agricultura i l’Alimentació de les Nacions Unides (FAO), són consumits ja per més de 2.000 milions de persones.

Segons aquest organisme, són rics en proteïnes, vitamines B1, B2 i B3, contenen omega 3 i 6, tots els aminoàcids essencials i són una font important de minerals com el ferro.

Més informació
Carrefour prepara un macroprojecte comercial a Lleida
Francesc Reguant: "Amb l'agricultura d'abans no alimentarem la humanitat"
La fi del menjar
Avui et destaquem
El més llegit