Cellnex acorda un ERO de 180 treballadors

L’empresa de telecomunicacions acomiadarà a empleats de les filials espanyoles Tradia i Retevisión

La seu de Cellnex La seu de Cellnex

Cellnex Telecom ha acordat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) de 180 persones per a les seves filials espanyoles Tradia i Retevisión, dedicades a la gestió de la xarxa de televisió terrestre i que sumen una plantilla d'uns 1.200 treballadors, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

La direcció de Cellnex i els representants dels treballadors d'ambdues filials han pactat un ERO amb dues modalitats d'adhesió voluntària: un pla de prejubilacions i un pla de baixes incentivades.

Els treballadors que compleixin 57 anys o més durant el 2018 i el 2019, període en el qual estarà vigent l'ERO, podran acollir-se al pla de prejubilacions i tindran una cobertura equivalent al 75% del salari net fins als 65 anys.

Aquells empleats que s'acullin al pla de baixes incentivades tindran una indemnització equivalent al salari de 45 i 33 dies per any treballat amb el topall màxim legal.

En un principi, es va dir que l’ERO afectaria un total de 200 treballadors, al voltant de 160 de Retevisión i 40 de Tradia, quantitat que s’ha reduït fins a les 180. Cellnex justifica aquests acomiadaments per un “canvi en el model de negoci”.

Més informació
Cellnex retalla l'ERO
Cellnex planteja un ERO a Tradia i Retevisión
Cellnex Telecom: multipaís, multiproducte i nova cúpula
Avui et destaquem
El més llegit