Cellnex dotarà de banda ampla l'estadi de l'Atlètic de Madrid

La companyia de telecomunicacions instal·larà fins a 250 antenes al nou camp Wanda Metropolitano

El nou estadi de l'Atlètic de Madrid
El nou estadi de l'Atlètic de Madrid

Cellnex Telecom equiparà amb cobertura de banda ampla mòbil el nou estadi Wanda Metropolitano de l’Atlètic de Madrid a partir de la temporada 2017-2018 gràcies a l'acord subscrit per als pròxims deu anys entre ambdues parts, segons ha informat la companyia de telecomunicacions en un comunicat.

L’empresa catalana ha tancat ja acords amb diversos operadors que des del primer moment oferiran als seus clients accés als serveis de veu i dades en banda ampla 4G i en el futur 5G. Entre els operadors de telefonia mòbil que oferiran aquest servei als seus clients hi hauria Telefónica, Vodafone i Orange.

El desplegament d'aquesta infraestructura, pionera a Espanya, evitarà problemes de connexió davant l'alta demanda de connectivitat per un gran nombre d'usuaris simultanis i donarà servei als 68.000 espectadors que podrà acollir el nou estadi del club de futbol.

Cellnex instal·larà una xarxa única i exclusiva de fins a 250 antenes, de les quals el 25% s’ubicaran a zones de camp i exteriors i la resta es localitzaran en diferents parts de l’interior de l’estadi.

Cellnex ha desplegat ja aquesta tecnologia als estadis de futbol de San Siro a Milà, la Juventus a Turí, l'Olímpic de Roma, així com en altres infraestructures de gran aglomeració com els metres de Milà, Gènova i Brescia, la xarxa hospitalària de Milà o el centre històric de la ciutat italiana.

Més informació
Cellnex estrena gerent a França
Cellnex es reforça a Itàlia en plena opa sobre Abertis
Cellnex adquireix la companyia Swiss Towers
Avui et destaquem
Comentaris