Cellnex, entre els líders mundials en sostenibilitat

CDP reconeix la companyia de telecomunicacions pel seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic i la inclou en la Llista A per segon any consecutiu

El CEO de Cellnex, Tobias Martinez, durant la presentació de resultats del primer semestre del 2020 | Cedida El CEO de Cellnex, Tobias Martinez, durant la presentació de resultats del primer semestre del 2020 | Cedida

Cellnex ha estat reconeguda, per segon any consecutiu, pel seu compromís amb la sostenibilitat i amb la lluita contra el canvi climàtic per la CDP –organització sense ànim de lucre que gestiona un sistema de divulgació global per a inversors, empreses, ciutats, estats i regions amb la finalitat de gestionar el seu impacte en el medi ambient– incloent-la en la seva Llista A, segons informa la companyia en un comunicat.

En concret, Cellnex ha rebut aquesta distinció per les seves accions destinades a reduir emissions, mitigar els riscos del canvi climàtic i desenvolupar una activitat econòmica baixa en carboni, segons les dades aportades per la companyia a través del qüestionari de CDP de canvi climàtic per al 2020.

Cellnex, expliquen, és una de les empreses que ha demostrat un alt rendiment de les més de 5.800 que s'han qualificat en aquesta edició, integrant-se en el grup de 271 organitzacions que conformen Llista A. A través d'una acció significativa i demostrable sobre el clima, l'operadora d'infraestructures de telecomunicacions està al capdavant de l'ambició ambiental corporativa, l'acció i la transparència a tot el món.

L'índex CDP és reconegut com un estàndard de referència que avalua la transparència ambiental de les companyies. L'any 2020, més de 515 inversors (amb més de 106 bilions de dòlars en actius) i més de 150 grans vehicles d'inversió (amb operacions que superen els 4 bilions de dòlars) van sol·licitar a les companyies, a través de la plataforma de CDP, informació sobre l'impacte ambiental generat per la seva activitat empresarial, riscos i oportunitats. En aquesta edició, més de 9.600 empreses amb més del 50% de la capitalització del mercat mundial van revelar dades ambientals basades en aquest índex.

Més informació
Cellnex col·loca 1.500 milions d'euros en bons convertibles
Basf i Cellnex porten el 5G a la química de Tarragona
Avui et destaquem
El més llegit